Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Έκλεισε στην Λοτζ ο Ντραγκόφσκι, περνάει ιατρικά την Κυριακή λένε οι συμπατριώτες του
Η πολωνική ιστοσελίδα «meczyki» αναφέρε σε σημερινό ρεπορτάζ της πως ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βίντσεβ Λοτζ, αφού επετεύχθη συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τον Παναθηναϊκό.
Η πολωνική ομάδα δεν ήταν ικανοποιημένη με τους δύο τερματοφύλακές της και γι' αυτό άδραξε την ευκαιρία και κινήθηκε για τον διεθνή Πολωνό κίπερ των «πρασίνων», ο οποίος είχε κατρακυλήσει στην ιεραρχία της ομάδας του για τη θέση «1».
Η μετακίνησή του στην Λοτζ θα γίνει με κανονική μεταγραφή και ο 28χρονος πορτιέρε του «τριφυλλιού» αναμένεται να βρεθεί στην Πολωνία την Κυριακή (11/01) για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να τελειώσει και το διαδικαστικό μέρος της μεταγραφής του.
Την φετινή σεζόν έκανε 14 συμμετοχές με την φανέλα του Παναθηναϊκού κρατώντας τέσσερις φορές ανέπαφη την εστία του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

