ΑΕΚ: Απομακρύνονται και οι τελευταίες επιγραφές του τελικού του Conference League από την OPAP Arena

ΑΕΚ: Απομακρύνονται και οι τελευταίες επιγραφές του τελικού του Conference League από την OPAP Arena

Newsroom
OPAP

bet365

Μέχρι και το τέλος της ημέρας αναμένεται να έχουν απομακρυνθεί από την OPAP Arena οτιδήποτε έχει σχέση με τον τελικό του Conference League από πλευράς υλικού της UEFA.

Επιστροφή στην κανονικότητα για την OPAP Arena. Μέχρι και το τέλος της ημέρας αναμένεται να έχουν απομακρυνθεί όλα όσα έχουν σχέση με τον τελικό του Conference League από πλευράς υλικού της UEFA. Τα σήματα, οι επιγραφές και όλα τα σχετικά δηλαδή.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε για τις εργασίες που γίνονται και τόνισε ότι τα περισσότερα έχουν ήδη απομακρυνθεί. Μέχρι το τέλος της ημέρας αναμένεται να έχουν απομακρυνθεί και τα υπόλοιπα που βρίσκονται ακόμα στην OPAP Arena.

Την ίδια ώρα, οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών συνεχίζονται κανονικά, με τις εργασίες να έχουν ξεκινήσει από χθες, την αμέσως επόμενη ημέρα του τελικού δηλαδή.

Τέλος, τις πόρτες του άνοιξε και πάλι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που βρίσκεται στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα