Στην Αθήνα ο Νταντσένκο, η ΑΕΚ αναλαμβάνει τα πάντα για τη νοσηλεία του!

Στην Αθήνα ο Νταντσένκο, η ΑΕΚ αναλαμβάνει τα πάντα για τη νοσηλεία του!

Δημήτρης Βέργος
Στην Αθήνα ο Νταντσένκο, η ΑΕΚ αναλαμβάνει τα πάντα για τη νοσηλεία του!

bet365

Η ΑΕΚ αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη νοσηλεία του Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος μεταφέρεται αεροπορικώς από την Αττάλεια στην Αθήνα.

Σε μια μεγάλη κίνηση προχωράει η ΑΕΚ για τη νοσηλεία του Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος είχε υποστεί ανακοπή στην Τουρκία, όπου προετοιμαζόταν με τη Ζόρια στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Ένωση.

Ο 28χρονος Ουκρανός μπακ, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική σε σταθερή κατάσταση, μεταφέρεται αεροπορικώς από την Αττάλεια στην Αθήνα με την ΑΕΚ να αναλαμβάνει από εδώ και πέρα τα πάντα σχετικά με τη νοσηλεία του!

Η ΑΕΚ έστειλε ειδικό λίαρ τζετ με ενσωματωμένη μονάδα εντατικής θεραπείας, εντατικολόγους και εξειδικευμένο σε εντατική παρακολούθηση νοσηλευτικό προσωπικό για την ασφαλή μεταφορά του Νταντσένκο στην Αθήνα.

Ο Ουκρανός μπακ θα κάνει εισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο, όπου και θα ξεκινήσει τη νοσηλεία του με στόχο να επανέλθει το συντομότερο δυνατό και να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Φυσικά δεν θα είναι εύκολο μετά από το τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, όμως από πλευράς ΑΕΚ ήδη έχει γίνει ό,τι ήταν δυνατό και θα γίνουν και στη συνέχεια τα πάντα για να ξεπεράσει ο παίκτης το πρόβλημα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα