ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΑΕΚ με επιστροφές Κοτάρσκι, Κουλιεράκη, Μουργκ – ΟΚ ο Ζίβκοβιτς

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΑΕΚ με επιστροφές Κοτάρσκι, Κουλιεράκη, Μουργκ – ΟΚ ο Ζίβκοβιτς

bet365

Με την επιστροφή των Κοτάρσκι, Κουλιεράκη, Μουργκ σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, τον Άντρια Ζίβκοβιτς να είναι ΟΚ, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να αφήσουν πίσω το αποτέλεσμα του αγώνα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (2-2) και να δείξει στο ντέρμπι της Κυριακής (19/2) απέναντι στην ΑΕΚ, ότι είναι μια ομάδα που αποδεδειγμένα έχει δείξει μέσα στη χρονιά πως ξέρει να αντιδρά στις δύσκολες καταστάσεις και μπορεί να το κάνει μία ακόμα φορά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι παίκτες του καθάρισαν το μυαλό τους, πήραν ανάσες και σήκωσαν μανίκια ενόψει της κυριακάτικης μάχης. Βασικά, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μετράει τρεις επιστροφές, παράλληλα ο Άντρια Ζίβκοβιτς που χτύπησε στο ματς με τον Αστέρα θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι.

Την Τετάρτη (15/2) οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Τόμας Μουργκ και Ντόμινικ Κοτάρσκι προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στην Τρίπολη έκαναν αποκατάσταση στο γήπεδο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία προπόνηση υψηλής έντασης, με παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό διπλό.

Σ’ ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νίκολας Κουαλιάτα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Λευτέρης Λύρατζης ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισαν με ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα