Χριστοδουλόπουλος: «Θέλω να αφήσω το λιθαράκι μου στον Άρη, θα τα δώσω όλα για το κλαμπ»

Newsroom
Χριστοδουλόπουλος: «Θέλω να αφήσω το λιθαράκι μου στον Άρη, θα τα δώσω όλα για το κλαμπ»

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε το ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη και αναφέρθηκε σε αυτό.

Ιστορία έγραψε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος καθώς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη και πλέον έχει αγωνιστεί με όλες τις ομάδες του Big-5.

Ο ίδιος μίλησε στη «NOVA» και αναφέρθηκε στο ρεκόρ του αλλά και την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Αυτό είναι ένα γεγονός. Είχαμε καλή εικόνα στα πρώτα 25 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Δε θυμάμαι τον Παναθηναϊκό να απειλεί ιδιαίτερα. Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε έιναι λίγο “κρυά”. Μπορεί να είμαι λίγο διάστημα στην ομάδα, αλλά εγώ νιώθω ότι και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που είναι εδώ. Κάναμε ένα βήμα για τη συνέχεια. Δουλέψαμε καλά αυτή την εβδομάδα κάποια πράγματα βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, άλλα όχι. Ο Άρης έχει μπει στον σωστό δρόμο»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαι αισιόδοξος βλέπω τα παιδιά πως δουλεύουν σε καθημερινή βάση και πιστεύω ότι τα πράγματα είναι στο σωστό δρόμο».

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και το κλίμα στην ομάδα: «Σίγουρα η ατμόσφαιρα γίνεται βαριά. Η ατμόσφαιρα είναι ήδη βαριά. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα ασχημα αποτελέσματα. Θα βάλουμε το κεφάλι κάτω και θα δουλέψουμε».

Για την ιστορία με τους Big-5: «Αυτό που ήθελα από παιδί είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Μπόρεσα από μικρό παιδί να το κάνω και μόνο περηφάνια νιώθω για αυτό. Θα τα δώσω όλα για αυτό το κλαμπ. Δεν κοιτάζω τον Λάζαρο αυτή την στιγμή κοιτάζω μόνο τον Άρη»

Για τους στόχους με τον Άρη: «Θέλω να μείνω όσο περισσότερο μπορώ, έχω πράγματα να δώσω. Θέλω να αφήσω το λιθαράκι μου στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα