Κούγιας για την εκδίκαση Ατρόμητος-ΑΕΚ: «Θα ζητήσω διακοπή για αργά την Πέμπτη ή την Παρασκευή»

Newsroom
Κούγιας για την εκδίκαση Ατρόμητος-ΑΕΚ: «Θα ζητήσω διακοπή για αργά την Πέμπτη ή την Παρασκευή»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας που θα αναλάβει την υπεράσπιση του Ατρόμητου για την υπόθεση με την ΑΕΚ τόνισε πως θα ζητήσει η εκδίκαση να λάβει χώρα αργά την Πέμπτη ή την Παρασκευή, ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί.

Οι κλήσεις σε απολογία του Ατρόμητου και της ΑΕΚ είναι για το μεσημέρι της Πέμπτης (9/2) στις 13:30, με τον Αλέξη Κούγια που θα υπερασπιστεί τον Ατρόμητο να τονίζει στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι θα ζητήσει η εκδίκαση να μεταφερθεί είτε για αργά το απόγευμα της Πέμπτης είτε για την επόμενη μέρα την Παρασκευή καθώς θα βρίσκεται την Πέμπτη το πρωί στη Θεσσαλονίκη για την εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

«Μου τηλεφώνησαν αργά το βράδυ τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο δικηγόρος του Ατρομήτου και μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην διαδικασία. Ήδη κάναμε μια σύσκεψη, ζήτησα ορισμένα πράγματα και εργάζομαι προδικαστικά για την υπόθεση. Θα ζητήσω διακοπή για την Παρασκευή ή για αργά την Πέμπτη γιατί έχω και την υπόθεση του Άλκη. Και οι 2 πλευρές δικαιούνται να προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αν δε μείνουν ικανοποιημένες», ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας πως θεωρεί ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί.

«Πάλι τακτικοί δικαστές υπάρχουν κι εκεί. Σε τρίτο βαθμό υπάρχει και το CAS, συνεπώς ίσως τραβήξει πάνω από 2-3 μήνες η όλη υπόθεση. Η άποψή μου είναι πως το να μετράνε με μεζούρες τα ύψη, τις οποίες βρήκαν δήθεν από κάποιο αστυνομικό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Μεζούρα είχε η γιαγιά μου, όταν ράβανε ρούχα. Η άποψή μου είναι ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί».

Τέλος υποστήριξε, πως Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μπορούν να παρέμβουν έχοντας έννομο συμφέρον. «Ήταν τεράστιο λάθος του διαιτητή αυτό που έγινε. Έπρεπε να αναβάλει το παιχνίδι. Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον. Θεωρητικά έχουν το δικαίωμα να κάνουν παρέμβαση», υπογράμμισε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα