ΠΑΣ Γιάννινα: Ανεβάζουν στροφές τις επόμενες μέρες Καραχάλιος, Τζίνο και Νίνης

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Ανεβάζουν στροφές τις επόμενες μέρες Καραχάλιος, Τζίνο και Νίνης

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ιωνικό με τους Καραχάλιο, Τζίνο και Νίνη να αναμένεται να μπουν τις επόμενες μέρες σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Τρίτης, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος είδε τον Καραχάλιο να μην συμμετέχει για λόγους ξεκούρασης και τους Τζίνο και Νίνη να βγάζουν μέρος της προπόνησης.

Ο Καραχάλιος αναμένεται από Πέμπτη να μπει κανονικά, ενώ οι Τζίνο και Νίνης θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα την Τετάρτη.

Ο Ροσέρο πρόκειται να προπονηθεί κανονικά την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Μπιλμπάο, ναι μεν συμμετέχει στις προπονήσεις, όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος στο 100%. Εκτός παραμένουν οι Κιάκος και Κόντε, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για το παιχνίδι με τον Ιωνικό δεν θα υπολογίζεται ο Παντελάκης λόγω τιμωρίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα