BFMTV: «Ζευγάρι προσπάθησε να αποσπάσει ακριβά ρολόγια από τον Νταμπό»

BFMTV: «Ζευγάρι προσπάθησε να αποσπάσει ακριβά ρολόγια από τον Νταμπό»

Newsroom
BFMTV: «Ζευγάρι προσπάθησε να αποσπάσει ακριβά ρολόγια από τον Νταμπό»

bet365

Σύμφωνα με τον BFM Paris και την επιβεβαίωση του Parisian, ο Μπράιαν Νταμπό του Άρη παρ' ολίγον να πέσει θύμα απάτης από ζευγάρι στο οποίο ήθελε να πουλήσει τρία ρολόγια πολυτελείας.

Ο 30χρονος κεντρικός μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο λίγο έλειψε να πέσει θύμα απάτης και να χάσει τρία πανάκριβα ρολόγια αξίας 178 χιλ. ευρώ από ένα ζευγάρι όταν βρισκόταν στο Παρίσι.

Την Δευτέρα (05/02) το μεσημέρι το τοπικό αστυνομικό τμήμα είχε θέσει υπό παρακολούθηση το ζευγάρι το οποίο μπήκε στο ξενοδοχείο «Le Collectionneur». Η αστυνομία είδε το ζευγάρι να συναντά έναν άνδρα, ο οποίος αποδείχθηκε μετά πως ήταν ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπράιαν Νταμπό. Οι τρεις τους έφυγαν λίγο μετά από το ξενοδοχείο και η αστυνομία πλησίασε τον πρώην παίκτη των Μονπελιέ και Σεντ Ετιέν, ο οποίος τους είπε κατευθείαν πως έπεσε θύμα απάτης από το ζευγάρι το οποίο αναζητούσε η αστυνομία.

Τους εξήγησε πως ήθελε να τους πουλήσει τρία ρολόγια πολυτελείας παίρνοντας μέρος των χρημάτων σε μετρητά και ένα άλλος μέρος τους με τραπεζικό έμβασμα. Το ζευγάρι επέμενε ωστόσο να πληρώσει με μετρητά όλο το ποσό και είχε στην κατοχή του έναν χαρτοφύλακα γεμάτο με μετρητά. Εξαιτίας της διαφωνίας τους αυτής του φάνηκε ένοχη η συμπεριφορά τους κι έτσι διέκοψε την συνναλαγή τους, έφυγε από το ξενοδοχείο, όπως έκανε μετά από κείνον και το ζευγάρι, με την αστυνομία να το περιμένει απ' έξω.Ο χαρτοφύλακάς τους τελικά περιείχε χαρτονομίσματα τα οποία ήταν ψεύτικα στην πλειονότητά τους.

Φυσικά, ο Μπράιαν Νταμπό υπέβαλε καταγγελία εναντίον του ζευγαριού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα