ΠΑΟΚ: Με Ιωνικό εκτίει τη μια αγωνιστική ο Σάστρε

ΠΑΟΚ: Με Ιωνικό εκτίει τη μια αγωνιστική ο Σάστρε

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Με Ιωνικό εκτίει τη μια αγωνιστική ο Σάστρε

bet365

Η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Ισπανό δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ζόαν Σάστρε, μετά τους Αουγκούστο και Κοτάρσκι, έγινε ο τρίτος παίκτης του ΠΑΟΚ που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να απουσιάσει σ’ ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του «Δικεφάλου» στη Superleague.

Η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο 25χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής να απουσιάσει από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, στις 5 Μαρτίου στην Τούμπα.

Οι επόμενοι, που μετρούν τρεις κίτρινες κάρτες και βρίσκονται στο όριο, είναι οι Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Κουλιεράκης και Ίνγκασον, ενώ ο Αουγκούστο έχει φτάσει τις πέντε κίτρινες.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα