Τσιάρτας: Η μητέρα κι η αδερφή του ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις πολιτικές του απόψεις

Τσιάρτας: Η μητέρα κι η αδερφή του ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις πολιτικές του απόψεις

Newsroom
Τσιάρτας: Η μητέρα κι η αδερφή του ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις πολιτικές του απόψεις

bet365

Ο Βασίλης Τσιάρτας φαίνεται ότι δεν είναι πολιτικά αποδεκτός ούτε στην οικογένειά του, με τη μητέρα και την αδερφή του να ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις απόψεις του άλλοτε άσου της ΑΕΚ και της Εθνικής.

Υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι ο Βασίλης Τσιάρτας, με το κόμμα «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανηδιώτη.

Ωστόσο, μάλλον, ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, της Σεβίλλης και της Εθνικής δεν θα έχει τη ψήφο της μητέρας και της αδερφής του, οι οποίες με επίσημη δήλωσή της ξεκαθαρίζουν ότι στην οικογένειά τους ουδέποτε είχαν «ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες».

Η δήλωση της μητέρας και της αδελφής του Βασίλη Τσιάρτα

«Αναφορικά με την δήλωση υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου

Βέροια, 06/02/2023

Προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως ή σύγχυσης και εξ αφορμής της δηλωθείσας υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι, παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό.

Άλλωστε, ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του.

Με εκτίμηση
Σοφία, χήρα Αναστασίου Τσιάρτα
Ελευθερία Τσιάρτα του Αναστασίου».

α

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα