Μπράτσος: «Κρατάμε την εξάδα στα χέρια μας»

Newsroom
Μπράτσος: «Κρατάμε την εξάδα στα χέρια μας»

bet365

Για το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη για τον Βόλο μίλησε ο Κώστας Μπράτσος.

Ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες μετά την 18η αγωνιστική και επικράτησε του Λεβαδειακού με 3-0 στη Λιβαδειά.

Ο Κώστας Μπράτσος αναφέρθηκε στη νίκη, τις αλλαγές του ρόστερ αλλά και τη συνέχεια.

«Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα και τα καταφέραμε. Μερικές φορές η τύχη μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ικανός, αλλά η ατυχία να σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ανίκανος. Η ομάδα θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει ένα καλό γκρουπ ποδοσφαιριστών. Κάποιες φορές αστάθμητοι παράγοντες μας στερούν το αποτέλεσμα, αλλά εμείς πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και συγχαρητήρια γιατί πίστεψαν στις ικανότητές τους».

Για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ δήλωσε: «Το πιο σημαντικό για εμένα είναι οι νέοι παίκτες να ενσωματώνονται στην ομάδα με τη βοήθεια των παλιών παικτών. Αυτό πρέπει να συμβαίνει σε μια ομάδα».

Τέλος μίλησε και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Κρατάμε την εξάδα στα χέρια μας. Είμαστε πέμπτοι στη βαθμολογία, αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, όπως το σημερινό, με το κεφάλι κάτω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα