Παναθηναϊκός: Οκτώ πάσες και λιγότερο από 20'' χρειάστηκαν για το πρώτο γκολ του Κλέινχεϊσλερ (vid)

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Οκτώ πάσες και λιγότερο από 20'' χρειάστηκαν για το πρώτο γκολ του Κλέινχεϊσλερ (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media του μέσω του οποίου έκανε ανέλυσε του πρώτου τέρματος της ομάδας για το οποίο χρείστηκε να γίνον οκτώ πάσες σε διάστημα μικρότερο των 20 δευτερολέπτων.

Οι «πράσινοι» πήραν πολύ μία πολύ σημαντική κόντρα στην Λαμία το βράδυ της Κυριακής (05/02) με 2-0 για την 21η αγωνιστική της Superleague και κατόρθωσαν να ανέβουν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενοι πως δεν αγωνίστηκε τελικά η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού ήταν πραγματικά μία υπέροχη ομαδική προσπάθεια και γι' αυτό και το «τριφύλλι» επέλεξε να το μοιραστεί μέσω βίντεο στα social media με τους οπαδούς του κάνοντας και μία μικρή ανάλυση για τις πάσες και τον χρόνο που χρειάστηκαν οι παίκτες για να φτάσουν από την μία περιοχή στην άλλη. Το κατάφεραν, λοιπόν, αυτό με οκτώ πάσες και σε λίγοτερο από 20 δευτερόλεπτα, κατόρθωμα διόλου ευκαταφρόνητο και σίγουρα πολύ ωραίο στο μάτι.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Λάζλο Κλέινχεϊσλερ με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο πρώτο του ματς ως βασικός.

Δείτε το βίντεο:

Φυσικά, δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει και την συνεισφορά του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην φάση αυτή, πέραν από την πρώτη πάσα και το γρήγορο παιχνίδι του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα