Λεβαδειακός - Βόλος: Αλλαγή του πρώτου βοηθού, Πετρόπουλος αντί Απτόσογλου

Newsroom
Λεβαδειακός - Βόλος: Αλλαγή του πρώτου βοηθού, Πετρόπουλος αντί Απτόσογλου

bet365

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την ύπαρξη αλλαγής της διαιτητικής σύνθεσης του αγώνα του Λεβαδειακού με τον Βόλο, αφού ο Πετρόπουλος θα πάρει την θέση του Απτόσογλου.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της την αλλαγή του πρώτου βοηθού στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Βόλο, που είναι προγραμματισμένος για σήμερα (06/02) στις 16:00 και αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά.

Ο πρώτος βοηθός της αναμέτρησης, Ιορδάνης Απτόσογλου της ΕΠΣ Αθηνών δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο παιχνίδι κι έτσι την θέση του θα πάρει ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ε.Π.Ο. ανακοινώνεται η αλλαγή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας σε αξιωματούχο διαιτησίας στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1: ΠΑΕ Λεβαδειακός - ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ (06/02/2023, 16:00). O Πετρόπουλος Τρύφωνας (ΕΠΣ Αρκαδίας) θα είναι Α' βοηθός αντί του Απτόσογλου Ιορδάνη (ΕΠΣ Αθηνών)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα