Καρυπίδης σε παίκτες: «Ήμουν η ασπίδα σας αλλά η υπομονή μου τελείωσε»

Καρυπίδης σε παίκτες: «Ήμουν η ασπίδα σας αλλά η υπομονή μου τελείωσε»

Newsroom
Καρυπίδης σε παίκτες: «Ήμουν η ασπίδα σας αλλά η υπομονή μου τελείωσε»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη, μέσω skype, πριν την έναρξη της σημερινής (6/2) προπόνησης ξεκαθαρίζοντας ότι η υπομονή του εξαντλήθηκε φέρνοντάς τους προ των ευθυνών τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Απόστολου Τερζή ο οποίος ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή για έκτη φορά σε βάθος πενταετίας. Ταυτόχρονα γίνονται συζητήσεις με τον Άλαν Πάρντιου για τη λύση του συμβολαίου και μένει να φανεί αν αυτό θα είναι συναινετικό ή αν δύο πλευρές θα προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε μέσω skype στους ποδοσφαιριστές στους οποίους μάλιστα ξεκαθάρισε ότι… «ήμουν η ασπίδα σας αλλά αυτό αλλάζει», δείχνοντας ότι η υπομονή του έχει εξαντληθεί. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης διαπίστωσε ότι ένα στοιχείο που σίγουρα έλειπε από την ομάδα του ήταν το πάθος. «Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό του οποίου οι παίκτες έπαιξαν με πάθος σε αντίθεση με σας που οι περισσότεροι έδειξαν αδιαφορία». Μάλιστα ο Θόδωρος Καρυπίδης σημείωσε ότι… «δύο συμβόλαια δικά σας είναι όλη η ομάδα του Ιωνικού» και γενικώς στάθηκε στα συμβόλαια και ειδικά στα μακροχρόνια ξεκαθαρίζοντας ότι… «δεν μ’ ενδιαφέρει αν κάποιος έχει συμβόλαιο δύο ή τριών χρόνων. Αν δεν καταλάβει πού βρίσκεται θα φύγει. Αυτοί που δείχνουν να μην ξέρουν που παίζουν, θα φύγουν. Αυτό τελειώνει εδώ».

Σημείωσε ότι είναι καθαρά ευθύνη των ποδοσφαιριστών να αλλάξουν την αρνητική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. «Είναι δική σας δουλειά», είπε και συμπλήρωσε. «Έχει τελειώσει η ανοχή και η υπομονή μου. Βρείτε τρόπο να αλλάξετε την κατάσταση και περιμένω να δω την αλλαγή από τον αγώνα της Κυριακής. Να δω να ματώνει η φανέλα. Αυτό που δεν θα παίξει με πάθος δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Δεν θέλω να ξαναδώ αδιάφορο παίκτη». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Απόστολη Τερζή επισημοποιώντας έτσι ότι θα είναι στον πάγκο της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια. «Θα τον σέβεστε και θα συνεργαστείτε μαζί του σαν επαγγελματίες», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα