Άρης: Ο Απόστολος Τερζής αναλαμβάνει για 6η φορά ρόλο υπηρεσιακού προπονητή!

Άρης: Ο Απόστολος Τερζής αναλαμβάνει για 6η φορά ρόλο υπηρεσιακού προπονητή!

Newsroom
Άρης: Ο Απόστολος Τερζής αναλαμβάνει για 6η φορά ρόλο υπηρεσιακού προπονητή!

bet365

Η ειλημμένη απόφαση για την έκδοση διαζυγίου με τον Άλαν Πάρντιου οδηγεί τον Απόστολο Τερζή στην ανάληψη υπηρεσιακών καθηκόντων για 6η φορά σε βάθος πενταετίας!

Η μορφή του διαζυγίου με τον Άλαν Πάρντιου είναι το μόνο που απομένει να διευκρινιστεί εντός των επόμενων ωρών. Είναι προφανές ότι γίνονται συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών προς την κατεύθυνση έκδοσης συναινετικού διαζυγίου κι αυτός είναι ο λόγος της πλήρους σιωπής από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης για την εξέλιξη της υπόθεσης με τον Άγγλο τεχνικό. Αυτές οι επαφές είναι εξίσου απαραίτητο να συνδυαστούν με μια ακόμη απόφαση. Αν οι «κίτρινοι» θα προχωρήσουν στην πρόσληψη προπονητή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ή αν θα συνεχίσουν με τον Απόστολο Τερζή σε ρόλο υπηρεσιακού. Το βέβαιο είναι ότι από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου συλλέγονται προτάσεις καθώς αρκετοί προτάθηκαν για να αντικαταστήσουν τον Βρετανό τεχνικό.

Προς το παρόν πάντως, ο Απόστολος Τερζής αναλαμβάνει και πάλι χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό θα συμβεί για έκτη φορά σε βάθος πενταετίας καθώς χρειάστηκε να περάσει ένα διάστημα στην… πρώτη θέση στον πάγκο του Άρη έπειτα από κάθε απομάκρυνση προπονητή. Η αρχή έγινε τον Νοέμβριο του 2018 όταν ο Πάκο Ερέρα αποτέλεσε παρελθόν. Ο 52χρονος Βεροιώτης προπονητής κάθισε στον πάγκο της ομάδας στην εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης για να ακολουθήσει η συμφωνία των «κίτρινων» με τον Σάββα Παντελίδη.

Ο τελευταίος αποχώρησε έπειτα από την ήττα στον Βόλο στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. Αυτή η απόφαση ανήκε αποκλειστικά στον ίδιο και ο Απόστολος Τερζής επέστρεψε στην ίδια θέση την εβδομάδα του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Εκείνο το εντυπωσιακό 4-0 στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά και η ισοπαλία στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (2-2) του έδωσε χρόνο αλλά αυτός «φαγώθηκε» γρήγορα λόγω των διαδοχικών εντός έδρας ηττών από ΑΕΛ και Ολυμπιακό.

Έναν χρόνο μετά, ήταν και πάλι Σεπτέμβριος όταν απολύθηκε ο πρώτος προπονητής. Ο αποκλεισμός από την Κόλος Κοβαλίβκα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Conference League έριξε τους τίτλους τέλους στη συνεργασία με τον Μίκαελ Ένινγκ και επανέφερε τον Τερζή στη θέση του υπηρεσιακού τεχνικού. Ο Άρης επικράτησε στον Βόλο με 0-1 και λίγες ημέρες μετά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Άκης Μάντζιος.

Φλεβάρη του 2022, ο Άκης Μάντζιος επίσης αποτέλεσε παρελθόν. Ο Χερμάν Μπούργος ήταν στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά στον πάγκο κάθισε και πάλι ο Τερζής, το οποίο έληξε ισόπαλο. Για να φτάσουμε στον περασμένο Σεπτέμβρη. Μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, απολύθηκε ο Μπούργος και οι «κίτρινοι» πήγαν στο παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (0-0) με υπηρεσιακό τον Τερζή για να ακολουθήσει η εκτός έδρας νίκη (0-2) επί του Αστέρα Τρίπολης και η ανάληψη των τεχνικών καθηκόντων από τον Άλαν Πάρντιου.

Ο Βρετανός θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν κι έτσι το πιθανότερο για τον Απόστολο Τερζή είναι να βρεθεί για 6η φορά (σε βάθος πενταετίας) σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή έχοντας τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα