Μαντσίνι: «Θέλαμε τη νίκη για να γυρίσουμε σελίδα»

Μαντσίνι: «Θέλαμε τη νίκη για να γυρίσουμε σελίδα»

Newsroom
Μαντσίνι: «Θέλαμε τη νίκη για να γυρίσουμε σελίδα»

bet365

Ο Μαντσίνι στάθηκε στους πολλαπλούς λόγους που «χρειάζονταν» να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός της Λαμίας.

Στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για πρώτη μετά τη μετακίνησή του στο «τριφύλλι» βρέθηκε σήμερα (5/2) ο Μαντσίνι, στο 2-0 που επικράτησαν οι«πράσινοι» της Λαμίας. «Πράγματι ήταν το πρώτο ματς ως βασικός. Θέλαμε τη νίκη και να γυρίσουμε σελίδα και από εκεί και πέρα πιστεύω είναι μία καλή νίκη για να έχουμε μία καλή συνέχεια», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά του μεταφέρθηκε πως έπαιξε στα δεξιά. ««Σήμερα όντως ξεκίνησα στα δεξιά. Στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο. Πάντα κοιτάμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με τον Αρη που ακολουθεί.«Είναι άλλος ένας αγώνας. Τυχαίνει να είναι κόντρα στην παλιά μου ομάδα. Είμαι επαγγελματίας και θα κοιτάξω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα