Γκάρι Ροντρίγκες: Διαψεύδει για Κόνιασπορ και επιστροφή στην Τουρκία

Γκάρι Ροντρίγκες: Διαψεύδει για Κόνιασπορ και επιστροφή στην Τουρκία

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τουρκίας και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα, διαψεύδοντας ότι έχει λάβει οποιαδήποτε πρόταση από την Κόνιασπορ, όπως φημολογείται τις τελευταίες μέρες.

Το όνομα του Γκάρι Ροντρίγκες αναφέρεται συχνά στα μεταγραφικά σενάρια της Τουρκίας τα τελευταία 24ωρα, σύμφωνα με τα οποία ο εξτρέμ του Ολυμπιακού από το Πράσινο Ακρωτήρι βρίσκεται στο «στόχαστρο» ενδιαφέρον των Κόνιασπορ και Άδανα Ντεμιρσπόρ.

Με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία λήγει στις 8 Φεβρουαρίου, η περίπτωση του άλλοτε εξτρέμ των Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε προσελκύει τα κλαμπ της γειτονικής χώρας, αλλά ο ίδιος ο παίκτης φρόντισε να βάλει τέλος στη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radyospor», ο Ροντρίγκες ξεκαθάρισε πως ούτε έχει δεχθεί κάποια πρόταση από τα εν λόγω κλαμπ, αλλά και πως ούτε σκοπεύει να επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα. Σημειώνεται ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2024.

«Είδα τα νέα που κυκλοφόρησαν, αλλά δεν μίλησα σε κανέναν για οποιαδήποτε μεταγραφή. Δεν τίθεται θέμα μεταγραφής στην Κόνιασπορ. Δεν έχω σκοπό να επιστρέψω στην Τουρκία αυτή τη στιγμή, ούτε έχω δεχθεί κάποια πρόταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 32χρονος εξτρέμ, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 23 φορές με τους Ερυθρόλευκους σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τρία γκολ και μία ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα