ΠΑΟΚ: Χωρίς Τάισον, αλλά με Κεντζιόρα στο ντέρμπι της Τούμπας

ΠΑΟΚ: Χωρίς Τάισον, αλλά με Κεντζιόρα στο ντέρμπι της Τούμπας

bet365

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο Τάισον να μην ολοκληρώνει την προπόνηση του Σαββάτου (4/2) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Μέσα ο Πολωνός Κεντζιόρα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (5/2 – 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» ολοκληρώθηκε μ’ ένα πρόβλημα, αυτό του Τάισον, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να νιώθει ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Πολωνός αμυντικός, Τόμας Κεντζιόρα.

Η προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και τις στατικές φάσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτός από τον Τάισον δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τόμας Μουργκ και Ομάρ Ελ Καντουρί που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, στους Λευτέρη Λύρατζη και Γιάσμιν Κούρτιτς που έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τον Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Τόμας, Ολιβέιρα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα