Γρηγορίου: «Εκεί που το 90% μας είχε τελειωμένους, πετύχαμε αντιστροφή του κλίματος» (vid)

Newsroom
Γρηγορίου: «Εκεί που το 90% μας είχε τελειωμένους, πετύχαμε αντιστροφή του κλίματος» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε μετά τη νίκη επί του Άρη ότι η ομάδα του έχει καταφέρει να αλλάξει ολοκληρωτικά το κλίμα και να επιστρέψει δυνατά στη μάχη της παραμονής.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Άρη με 1-0, ο προπονητής του Ιωνικού, Μιχάλης Γρηγορίου που μετράει το 2/2 στον πάγκο της ομάδας της Νίκαιας είπε στην Cosmote TV:

«Η νίκη αυτή έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης νίκης. Η πρώτη εντός έδρας. Είχα πει στα παιδιά ότι για να αντιστρέψουμε την κατάσταση έπρεπε να μπει στην εξίσωση ο κόσμος με μια μεγάλη νίκη. Η νίκη ήρθε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο», υπογράμμισε, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Μέσα σε δύο αγωνιστικές η ομάδα εκεί που το 90% όλων την είχαν τελειωμένη, έκανε μια μεγάλη αντιστροφή του κλίματος και της ψυχολογίας. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά. Έχουμε πολύ δρόμο, πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το τέμπο για να κάνουμε ένα θαύμα πραγματικότητα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα