Super League: Δοκιμασία στο Περιστέρι για την πρωτοπόρο ΑΕΚ, επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Λαμία θέλει ο Παναθηναϊκός

Newsroom
Super League: Δοκιμασία στο Περιστέρι για την πρωτοπόρο ΑΕΚ, επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Λαμία θέλει ο Παναθηναϊκός

bet365

Η ΑΕΚ θέλει να παραμείνει στην κορυφή αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός στοχεύει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Λαμία στη Λεωφόρο, ενώ ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο.

Εκτός από το μεγάλο ματς της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, υπάρχουν άλλα τρία ενδιαφέροντα ματς στο κυριακάτικο πρόγραμμα για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ατρόμητο στις 17:30 στο Περιστέρι και στοχεύει στο διπλό για να παραμείνει μόνη πρώτη, την ώρα που οι Περιστεριώτες προσπαθούν στην τελική ευθεία να μπουν στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Στον Ατρόμητο ο Κρις Κόουλμαν πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Αγκιμπού Καμαρά. Η ομάδα του Περιστερίου έχει δύο επιστροφές καθώς επανέρχονται οι Ντε Μποκ και Μαυρομμάτης. Αντίθετα εκτός παραμένει ο Κλωναρίδης. Η αποστολή του Ατρόμητου: Γιαννιώτης, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Τις δύο γνωστές απουσίες των Φερνάντες και Μοχαμάντι έχει να αντιμετωπίσει ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Στην αποστολή της Ένωσης βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Μισή ώρα νωρίτερα (17:00), ο Παναθηναϊκός που κυνηγάει πλέον την ΑΕΚ όντας στο -2 από την κορυφή θέλει να επιστρέψει στις νίκες στη Λεωφόρο απέναντι στη Λαμία που μάχεται για τη σωτηρία της.

Για τον Παναθηναϊκό, τιμωρημένος είναι ο Κουρμπέλης, ενώ εκτός έμεινε και ο Μάγκνουσον που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αντιθέτως διαθέσιμος είναι ο Βέρμπιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Στην αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Στη Λαμία ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή όπου σε αυτή δεν βρίσκεται ο Μπεχαράνο, κάτι που... φωτογραφίζει τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, ο Ντε Βινσέντι εκτίει την ποινή του επειδή συμπλήρωσε κάρτες ενώ για πρώτη φορά στους εκλεκτούς βρίσκεται η μεταγραφική... βόμβα της ομάδας που ακούει στο όνομα του Τόσιτς. Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Κορνέζος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Τόσιτς, Μανούσος, Βέργος, Ρόμανιτς.

Στις 20:00 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης με τα «καναρίνια» να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι της έκτης θέσης με δική τους νίκη, τη στιγμή που οι Αρκάδες πάνε με ψυχολογία μετά το σημαντικό τρίποντο επί του Παναθηναϊκού που τους βοήθησε να αναπνεύσουν βαθμολογικά.

Στην αποστολή του Παναιτωλικού για πρώτη φορά μετά την απόκτησή τους συμπεριλήφθηκαν οι Χουάνπι και Βοϊλης. Σε σχέση με το 3-2 του Βόλου επιστρέφει ο Μλάντεν, ενώ εκτός παραμένουν οι Ανέστης και Αποστολάκης. Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Βοΐλης, Χουάνπι, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Ο Αστέρας ταξιδεύει στο Αγρίνιο με πρόβλημα στη μεσαία γραμμή καθώς εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Ιγκλέσιας, Μουνάφο και Γκαρντάφσκι. Στην αποστολή βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Αλάγκμπε, Ζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Ντομίνγκεθ, Σίτο, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Μπενίτο, Κωστέας.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

Παναθηναϊκός - Λαμία (17:00) CosmoteSport 1

Ατρόμητος - ΑΕΚ (17:30) NovaSports Prime

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης (20:00) CosmoteSport 1

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20:30) NovaSports Prime

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα