Μπαρτόλο: «Μας έκανε καλό η νίκη επί του Παναθηναϊκού» (vid)

Newsroom
 Μπαρτόλο: «Μας έκανε καλό η νίκη επί του Παναθηναϊκού» (vid)

bet365

Ο Μπαρτόλο που σκόραρε για τον Αστέρα Τρίπολης στο 1-0 επί του Παναθηναϊκού στάθηκε στα πολλαπλά οφέλη που είχε για τους Αρκάδες το συγκεκριμένο ματς.

Σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης στο πρόσφατο 1-0 επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Μπαρτόλο και οι φίλοι των Αρκάδων τον ανέδειξαν και κορυφαίο παίκτη της αναμέτρησης. Ο 26χρονος πήρε σήμερα (3/2) το βραβείο του και σχολίασε πως «για εμένα είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο, ίσως το πιο σημαντικό από όλα τα υπόλοιπα κι αυτό διότι είχα αρκετό καιρό που δεν ήμουν στην επιθυμητή, για εμένα, κατάσταση. Κατάφερα και επέστρεψα με γκολ, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, στην έδρα μας. Ολα πήγαν κατ' ευχήν στον συγκεκριμένο αγώνα. Θα ήθελα να το αφιερώσω στους κοντινούς μου ανθρώπους που είναι και στις πιο δύσκολες στιγμές μαζί μου αλλά και στις χαρούμενες, όπως είναι αυτή. Μιλάμε για την οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Από εκεί και πέρα το αφιερώνω σε όλους τους φιλάθλους του Αστέρα που σε κάθε αγώνα που παίζουμε μας στηρίζουν. Βλέπουμε ότι μας αγαπάνε, νιώθουμε την εμπιστοσύνη τους. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να τους το ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Μετά έδωσε το «σύνθημα» ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που φέτος έχει κάνει, σχετικά, ένα καλό πρωτάθλημα. Πηγαίνουμε στην έδρα τους κάτι που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας. Ωστόσο, από πλευράς μας νιώθουμε καλά, μας έκανε καλό η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και καλή ομάδα. Θα δουλέψουμε, όπως ήδη κάνουμε, σκληρά για να μπορέσουμε και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

@Photo credits: Asteras Tripolis FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα