Ντάνιελ Τσέλεμπιτς (μεσολαβητής στη μεταγραφή του Χαλίλοβιτς στον Αρη): «Ο Αλέν άλλαξε τη συμφωνία και ζήτησε εγγυημένο αριθμό παιχνιδιών και πέναλτι!»

Ντάνιελ Τσέλεμπιτς (μεσολαβητής στη μεταγραφή του Χαλίλοβιτς στον Αρη): «Ο Αλέν άλλαξε τη συμφωνία και ζήτησε εγγυημένο αριθμό παιχνιδιών και πέναλτι!»

Newsroom
Ντάνιελ Τσέλεμπιτς (μεσολαβητής στη μεταγραφή του Χαλίλοβιτς στον Αρη): «Ο Αλέν άλλαξε τη συμφωνία και ζήτησε εγγυημένο αριθμό παιχνιδιών και πέναλτι!»

bet365

Ο μεσολαβητής στη μεταγραφή του Αλέν Χαλίλοβιτς στον Άρη, Ντάνιελ Τσέλεμπιτς, εξήγησε τους λόγους της ακύρωσης της συμφωνίας επιρρίπτοντας ευθύνη στον Κροάτη ποδοσφαιριστή για αθέτηση της συμφωνίας καθώς ζήτησε να συμπεριληφθεί ένας όρος που δεν θα μπορούσαν να δεχθούν οι «κίτρινοι».

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5, ο Ντάνιελ Τσέλεμπιτς φώτισε την αλήθεια στην υπόθεση του Αλέν Χαλίλοβιτς υποστηρίζοντας ότι σε αντίθεση με τον παίκτη, ο Άρης τήρησε τη συμφωνία. «Πριν έρθει ο Άλεν στην Ελλάδα είχαν συμφωνηθεί τα πάντα. Το συμβόλαιο που θα υπέγραφε αλλά και τα χρήματα που θα εισέπραττε. Απέμεναν δύο πράγματα. Οι υπογραφές των συμβολαίων και να υποβληθεί ο παίκτης σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Χαλίλοβιτς θα χρειαζόταν διάστημα ένα ή και ενάμιση μήνα για να φτάσει σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά θα χρειαζόταν αυτό το διάστημα για να ετοιμαστεί. Παρόλο αυτά, ο πρόεδρος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης του είπε ‘εγώ σε πιστεύω, ισχύουν όλα όσα συμφωνήσαμε’. Εκεί ο Αλέν ζήτησε να συμπεριληφθεί ένας ακόμη όρος στο συμβόλαιο ο οποίος θα υποχρέωνε τον Άρη να πληρώσει 50.000 ευρώ έξτρα για κάθε χρονιά αν δεν έπαιζε στο 65% των αγώνων. Ο Άρης του ξεκαθάρισε ότι αυτός ο όρος είναι ανεπίτρεπτος κι εκεί χάλασε η συμφωνία. Ο Αλέν γύρισε πίσω στην Κροατία μαζί με τον πνευματικό προπονητή του ο οποίος τον είχε συνοδεύσει στην Ελλάδα».

Σε ερώτηση γι’ αυτό που έγραψε ο Χαλίλοβιτς στον λογαριασμό του στο Instagram βάσει του οποίου ο πρόεδρος του Άρη δεν εμφανίστηκε στη συνάντηση μαζί του, απάντησε: «Δεν επρόκειτο να συναντηθούν και δεν είχε την υποχρέωση να τον υποδεχθεί. Είχαν συμφωνηθεί όλα. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου αλλά και τα χρήματα που θα έπαιρνε. Προέκυψε το ζήτημα των αποτελεσμάτων των εργομετρικών εξετάσεων κι εκεί ο πρόεδρος του είπε ότι ισχύει η συμφωνία παρότι θα μπορούσε να την ακυρώσει. Απέμεναν μόνο οι υπογραφές. Ξέρω ότι ο πρόεδρος του Άρη θα ερχόταν την επομένη για να γευματίσουν μαζί και να τον γνωρίσει από κοντά. Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης τα έκανε όλα σωστά, δεν μπορώ να βρω κάτι λάθος. Θα μπορούσε να ακυρώσει τη συμφωνία μετά τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων αλλά την τήρησε».

Σε ερώτηση για το αν πλέον μπορεί να αλλάξει κάτι στην υπόθεση, είπε: «Όχι. Νομίζω ότι αυτή η σχέση καταστράφηκε μετά το post του Αλέν στα social media γιατί έγραψε πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν ξέρω τι συνέβη στο μυαλό του από τη στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο για να πάει στη Θεσσαλονίκη και άλλαξαν όλα. Δεν ήμουν εκεί. Ξέρω ότι έθεσε έναν όρο τον οποίον ο Άρης δεν θα μπορούσε να τον αποδεχθεί. Του είπε ο πρόεδρος ότι είναι ανεπίτρεπτο να συμπεριλάβει όρο για γκαραντί αριθμό αγώνων και όχι τέτοιο όρο δεν έχει κανείς παίκτης στην ομάδα. Του εξήγησε ότι στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αλλά ο Αλέν ή

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα