Πογιέτ για Χάμες: «Αυτά που έκανε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν εντυπωσιακά»

Newsroom
Πογιέτ για Χάμες: «Αυτά που έκανε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν εντυπωσιακά»

bet365

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας κι έσταξε... μέλι για τον Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού για τον οποίο και ρωτήθηκε.

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας (caracol radio)\ και ρωτήθηκε για τον Κολομβιανο σταρ των «ερυρθρολεύκων» και το πως τα πηγαίνει εκείνος κατά τη γνώμη του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλήσε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού τονίζοντας πως όταν παίζει εκείνος οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο και πως στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε εκπληκτικά πράγματα όντας η κορυφαία του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητής της Εθνικής μας ομάδας:

«Ήταν εντυπωσιακό, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Όταν ο Χάμες ήρθε προκάλεσε μεγάλο αντίκτυπο. Από εκείνη τη στιγμή όλοι, ακόμα και εγώ, λέγαμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο επηρεάζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Όταν ο Χάμες είναι καλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι.

Την Κυριακή θα τον δω ξανά. Παίζουμε ένα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δείχνει αυτό που είναι. Από πλευράς δημοτικότητας τον αγαπούν στον Ολυμπιακό.

Πιθανότατα το παιχνίδι στο οποίο άσκησε μεγαλύτερη επιρροή και έδειξε την προσωπικότητά του ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό που είναι και το μεγαλύτερο παιχνίδι. Αυτά που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά εντυπωσιακά και αυτό τον εκτόξευσε γιατί όλοι περίμεναν να δουν τι θα κάνει.

Έχω παίξει σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδος με δύο δεκάρια ταυτόχρονα. Πρέπει να τους βοηθήσεις να αποδώσουν. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη θέση, νομίζω ότι τα σημερινά δεκάρια παίζουν με μεγαλύτερη ένταση, έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι και πρέπει να έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν. Πρέπει όμως να το εντοπίσεις και να βρεις μια φόρμουλα και νομίζω ότι στον Ολυμπιακό ο Τζέιμς το κάνει έτσι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα