Βόλος: Νέα επιστολή για τον ορισμό του Παπαπέτρου

Βόλος: Νέα επιστολή για τον ορισμό του Παπαπέτρου

Newsroom
Βόλος: Νέα επιστολή για τον ορισμό του Παπαπέτρου

bet365

Νέα επιστολή έστειλε ο Βόλος προς τον Μπένετ τονίζοντας σ' αυτή πως ο «άσσος» του Λεβαδειακού έχει πέσει κατακόρυφα αφότου έγινε γνωστός ο ορισμός.

Η ομάδα της Μαγνησίας μετά την πρώτη της επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μπένετ όπου καλούσε τον Παπαπέτρου να δηλώσει κώλυμα και να μην διαιτητεύσει στον εκτός έδρας αγώνα του Βόλου με τον Λεβαδειακό, έστειλε και καινούργια όπου τονίζει την πτώση της απόδοσης για τη νίκη της ομάδας της Λιβαδειάς σύμφωνα με το volosday.gr.

Ο Βόλος εξηγεί αυτό το γεγονός με το σκεπτικό πως επειδή όλοι έμαθαν πως θα είναι ο διαιτητής ο Παπαπέτρου, θεωρούν δεδομένη την αδικία προς την ομάδα της Μαγνησίας και γι' αυτό ποντάρουν στον Λεβαδειακό. Μάλιστα αυτή τη φορά την γνωστοποίησε τόσο στον Αθλητικό Εισαγγελέα όσο και στην Εισαγγελία του Αρειου Πάγου.

Έτσι, η ΠΑΕ Βόλος ζητάει μέσω της δεύτερης επιστολής την αντικατάσταση του Τάσου Παπαπέτρου και καλεί εκ νέου τον ίδιο τον διαιτητή να δηλώσει κώλυμα. Σε περίπτωση που δεν συμβεί τίποτε απ' αυτά θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της πηγαίνοντας τόσο στα Αστικά όσο και στα Ποινικά δικαστήρια, αφού υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για πιθανή χειραγώγηση του αγώνα και παράνομου στοιχηματισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα