ΕΠΟ: Με 53 «ναι» και λευκό από τον Ολυμπιακό η αλλαγή του καταστατικού

ΕΠΟ: Με 53 «ναι» και λευκό από τον Ολυμπιακό η αλλαγή του καταστατικού

bet365

Με τον Ολυμπιακό μόνο να ψηφίζει λευκό και με 53 «ναι» πέρασε η πρόταση για αλλαγή στο καταστατικό της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον ταχύτερη έκδοση αποφάσεων.

Με 53 «ναι» και ένα "λευκό" από τον Ολυμπιακό, υπερψηφίσθηκε κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, η αλλαγή του καταστατικού της Ομοσπονδίας για την ταχύτερη έκδοση των αποφάσεων από τα Πειθαρχικά όργανα και να μην παρατηρούνται φαινόμενα, όπως τα φετινά στην Γ' εθνική κατηγορία, με αποφάσεις που τελεσιδήκησαν τον Σεπτέμβριο.

Αυτό σημαίνει ότι οι αποφάσεις που έχουν αγωνιστικό χαρακτήρα, όπως η αφαίρεση βαθμών θα βγαίνουν αυστηρά εντός πέντε ημερών. Επίσης, στο νέο καταστατικό θα προβλέπεται πως όλες οι υποθέσεις θα κλείνουν μέχρι τις 30 Ιουνίου κι από εκεί και έπειτα δεν θα υπάρχει ανοικτή υπόθεση. Η αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ από τη στιγμή που το νέο καταστατικό θα εγκριθεί από το Πρωτοδικείο.

Αξίζει δε να τονίσουμε ότι σε μια στιγμή που υπήρχε λεκτική αντιπαράθεση για τον Ιάκωβο Φιλιππούση, τον Μπένετ και τον Κουκουλάκη, άπαντες σταμάτησαν να μιλούν και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους δύο πιλότους που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια άσκησης στην Ανδραβίδα.

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα