Το τουρκικό report στο Gazzetta για Μπουτούτσι: «Θα πετύχει, έχει τρομερή ικανότητα σε σουτ και σκοράρισμα» (vid)

Το τουρκικό report στο Gazzetta για Μπουτούτσι: «Θα πετύχει, έχει τρομερή ικανότητα σε σουτ και σκοράρισμα» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Το τουρκικό report στο Gazzetta για Μπουτούτσι: «Θα πετύχει, έχει τρομερή ικανότητα σε σουτ και σκοράρισμα» (vid)

bet365

Το Gazzetta με τη συμβολή Τούρκων συναδέλφων, όπως του Σεϊφουλάχ Κογιουντσού, «ακτινογραφεί» τον νεοαποκτηθέντα Κοσοβάρο διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ζούμερ Μπουτούτσι.

Ο Μπουτούτσι προφανώς και είναι γνωστός από τη θητεία του στην Κόνιασπορ. Ο Κοσοβάρος - που έχει και νορβηγικό διαβατήριο - είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και μετά τη Νορβηγία αναδείχθηκε στην Τουρκία και τώρα είναι μία νέα προσθήκη στον Ολυμπιακό.

«Είναι δεδομένα ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Παίζει ως αριστερός εξτρέμ - αυτή είναι η περισσότερο κλασική του θέση, εκεί δηλαδή κανονικά κινείται πιο πολύ - και είναι ένας πολύ καλός και δυνατός σκόρερ», αναφέρει σε πρώτη φάση το... report των Τούρκων συναδέλφων στο Gazzetta.

Οι Τούρκοι ρεπόρτερ θεωρούν πως ο εξτρέμ Μπουτούτσι θα πετύχει στον Ολυμπιακό: «Είχε πάει εξαιρετικά στη Κόνιασπορ. Έκανε πολύ καλές εμφανίσεις εκεί. Εάν πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μία εκτίμηση αυτή είναι ότι θα πετύχει στον Ολυμπιακό. Θα καταφέρει να βοηθήσει σημαντικά». Στέκονται δε και στα ατού του διεθνούς Κοσοβάρου: «Έχει εξαιρετική ικανότητα στα σουτ. Τρομερή ικανότητα στα σουτ αλλά και στο σκοράρισμα.

Η αντίληψή του μέσα στο γήπεδο είναι άριστη. Θα προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό». Χαρακτηριστικό πάντως είναι πως ο Τούρκος ρεπόρτερ Σεϊφουλάχ Κογιουντσού που γράφει στο Yeni Haber έγραψε στο Twitter του για τον Μπουτούτσι: «Ήταν ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες στη Λίγκα. Είχε κινήσεις πολύ καλού επιπέδου και ήταν ένα πολύ καλό άτομο. Προσέφερε πλλά στην Κόνιασπορ. Καλή τύχη 'Βασιλιά'. Η απουσία σου θα είναι αισθητή και μεγάλη».

Ο Κογιουντσού μιλώντας στο Gazzetta για τον Μπουτούτσι επισήμανε: «Πρόκειται για πολύ καλό παίκτη. Είναι τρομερά ταλαντούχος και μπορεί και ανοίγει χώρους αλλά και γενικά είναι καλός στο ανοιχτό παιχνίδι. Έχει χαρακτήρα και δουλεύει πολύ σκληρά και... μάχεται ανάλογα και στις προπονήσεις και στο γήπεδο.

Εάν διάλεγα κάτι για αυτόν θα έλεγα τις ασίστ του. Θα έλεγα πως ειναι αυτό που μπορεί να κάνει πιο καλά από κάθε τι άλλο στο γήπεδο. Να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες με τις μπαλιές του. Οι πάσες του δεν είναι απλά πολύ καλές. Είναι τόσο... ξεκάθαρες και χωρίς λάθος. Οι κινήσεις του μέσα στο γήπεδο είναι εξαιρετικές. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία πολύ καλή μεταγραφή. Εκτιμώ ότι θα είναι πετυχημένος στην Ελλάδα. Μια πετυχημένη μεταγραφή».

Ο 26χρονος διεθνής έχει κατακτήσει Κύπελλο στη Νορβηγία και κόστισε στον Ολυμπιακό 1 εκατ. ευρώ. Στην Κόνιασπορ έχει 83 αγώνες με 11 γκολ και 15 ασίστ. Με τη Βίκινγκ έχει κάνει 154 αγώνες με 23 γκολ και 30 ασίστ. Με την Εθνική Κοσόβου - την οποία επέλεξε αφού είχε χριστεί διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Νορβηγίας - είχε 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα