Άρης: Χωρίς Πάλμα και Ετέμπο στη Νίκαια

Άρης: Χωρίς Πάλμα και Ετέμπο στη Νίκαια

Newsroom
Άρης: Χωρίς Πάλμα και Ετέμπο στη Νίκαια

bet365

Ο Λούις Πάλμα ακολούθησε και σήμερα (2/2) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν υπολογίζεται από τον Άλαν Πάρντιου για τον εκτός έδρας αγώνα (4/2, 19:00) με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Ο 22χρονος επιθετικός από την Ονδούρα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Η παραμονή του στο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ουσιαστικά επικύρωσε και την απουσία του από τον αγώνα με τον Ιωνικό. Ο Πίτερ Ετέμπο επίσης δεν υπολογίζεται έπειτα από την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στην εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι… «Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (προθέρμανση με ασκήσεις συναρμογής, κινητικότητας αρθρώσεων και τεχνικής, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων, τακτική και τελειώματα φάσεων) με τον Λουίς Πάλμα να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα (ο Σαλέμ Εμπακατά, από την πλευρά του, συμμετείχε στην προπόνηση)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα