ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν αύριο τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Newsroom
ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν αύριο τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Το πρωί της Πέμπτης (2/2) θα ξεκινήσει η ελεύθερη διάθεση – μόνο μέσω διαδικτύου- των εισιτηρίων του κυριακάτικου (5/2) ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων του ντέρμπι του Δικεφάλου με τον ΟΣΦΠ, ενημερώνοντας για τους τρόπους διάθεσής τους.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη (02.02) στις 09:00 θα ξεκινήσει ηλεκτρονικά η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2022-23 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (05.02, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα

Τιμή

1

€50

2, 3

€40

4

€15

5, 6

€25

7, 7Α, 8

€15

VIP 3ου:

€150

VIP 4ου:

€150

Κανάλια Πώλησης

A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στην ηλεκτρονική αγορά είναι απαραίτητη η καταχώριση των κάτωθι στοιχείων.

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

B. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Στην ηλεκτρονική αγορά είναι απαραίτητη η καταχώριση των κάτωθι στοιχείων.

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

  • Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργούν μόνο για την παραλαβή των ηλεκτρονικών αγορών με το εξής ωράριο

    Πέμπτη (02.02) & Παρασκευή (03.02) : 09:00-17:00

    Σάββατο (04.02) : 09:00-15:00

    Κυριακή (05.02) : 09:00-20:45
  • Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.
  • Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 4 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
  • Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.
  • Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2010), με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης/πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφεται η ηλικία του παιδιού.
  • Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα