ΑΕΚ: Η Μεξικανική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι είχε τον Αλμέιδα ανάμεσα στους υποψήφιους

ΑΕΚ: Η Μεξικανική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι είχε τον Αλμέιδα ανάμεσα στους υποψήφιους

Newsroom
ΑΕΚ: Η Μεξικανική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι είχε τον Αλμέιδα ανάμεσα στους υποψήφιους

bet365

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Μεξικού παραδέχθηκε πως ο Ματίας Αλμέιδα ήταν μέσα στη λίστα για την τεχνική ηγεσία, όμως η ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ δεν άφηνε κανένα περιθώριο.

Τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί στο Μεξικό και ήθελε τον Ματίας Αλμέιδα να βρίσκεται στη λίστα της Ομοσπονδίας της χώρας για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας επιβεβαίωσε ο πρόεδρος, Γιον Ντε Λουίσα.

Ο Αλμέιδα βέβαια δεν σκεφτόταν καν το ενδεχόμενο να αφήσει την ΑΕΚ, κάτι που έτσι κι αλλιώς αποδείχθηκε από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ένωση ως το 2028.

«Ο Ματίας Αλμέιδα όντως ειχε το προφίλ για τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή που αναζητούσαμε. Ανάμεσα στα πολλά σενάρια που εξετάστηκαν από την ημέρα της αποχώρησης του Μαρτίνο ήταν και του Αλμέιδα, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ, επομένως πλέον δεν είναι στους υποψήφιους», ήταν τα λόγια του Ντε Λουίσα.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ «έδεσε» τον Αργεντινό τεχνικό με συμβόλαιο ως το 2028 τοποθετώντας ρήτρα 10 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα