Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Χαλίλοβιτς, τελειώνει η μεταγραφή του

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Χαλίλοβιτς, τελειώνει η μεταγραφή του

Newsroom
Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Χαλίλοβιτς, τελειώνει η μεταγραφή του

bet365

Ο Αλέν Χαλίλοβιτς ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την επικύρωση της προφορικής συμφωνίας του με τον Άρη.

Άρης και Αλέν Χαλίλοβιτς τα έχουν βρει σε όλα σε προφορικό επίπεδο και απομένει η διευθέτηση τυπικών διαδικασιών για την επικύρωση της συμφωνίας. Ο 27χρονος Κροάτης επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Ριέκα (σ. σ. είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024) με την προοπτική να ενσωματωθεί στον Άρη κι αυτόν τον σκοπό έχει η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να διευθετηθεί το διαδικαστικό της υπόθεσης.

Ο Άρης θα είναι ο 12ος σύλλογος για τον Αλέν Χαλίλοβιτς σε βάθος 9ετίας, με αφετηρία δηλαδή την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2014. Στα εφηβικά χρόνια του είχε χαρακτηριστεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης αλλά η ποδοσφαιρική διαδρομή του δεν ήταν αντίστοιχη των υψηλών προσδοκιών. Πλέον ο Άρης του δίνει τη δυνατότητα να ξαναχτίσει την ποδοσφαιρική ζωή του, αυτό πιστεύουν οι «κίτρινοι» ότι μπορεί να συμβεί και προχώρησαν στη συμφωνία μαζί του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα