ΠΑΟΚ: Εκτίει στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Εκτίει στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κοτάρσκι

Newsroom
ΠΑΟΚ: Εκτίει στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κοτάρσκι

bet365

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι δεν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 24η αγωνιστική της Superleague.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του «δικεφάλου του βορρά» δεν θα μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου», αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να εκτίσει σε εκείνο το παιχνίδι την ποινή που του έχει επιβληθεί, επειδή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Αυτό θα είναι μόλις το δεύτερο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ χωρίς τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, που δεν είχε αγωνιστεί μόνο στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλαματά στο Κύπελλο Ελλάδος.

Την θέση του θα πάρει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος τελευταία φορά που ξεκίνησε βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ ήταν και πάλι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 13 Μαρτίου του 2022. Σε κείνο το παιχνίδι ο «δικέφαλος του βορρά» είχε επικρατήσει με 1-0.

Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές κρατώντας ανέπαφη την εστία του 13 φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα