ΑΕΚ: Φουλ πρέσινγκ από Αλμέιδα, μετράνε αντίστροφα Φερνάντες και Μοχαμάντι

ΑΕΚ: Φουλ πρέσινγκ από Αλμέιδα, μετράνε αντίστροφα Φερνάντες και Μοχαμάντι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Φουλ πρέσινγκ από Αλμέιδα, μετράνε αντίστροφα Φερνάντες και Μοχαμάντι

bet365

Στην ανοικτή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ο Αλμέιδα έδειξε άσκηση με Πινέδα και Γκατσίνοβιτς στην ίδια ομάδα, όπως στην περίοδο πριν το Μουντιάλ. Έμφαση στο πρέσινγκ από τον Αργεντινό τεχνικό, μετράνε αντίστροφα Φερνάντες και Μοχαμάντι, προφυλάχθηκε ο Μουκουντί.

Το κλίμα σε ακόμα μια προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ήταν εξαιρετικό με το γκρουπ να δείχνει μεγάλη διάθεση, όπως πάντα με τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Ρόα έκανε τις δικές του ασκήσεις με τους τερματοφύλακες στη μια γωνία του Σεραφείδειου και στο άλλο μισό ο Αλμέιδα με τους συνεργάτες του ξεκίνησαν με ασκήσεις μεταβιβάσεων και πρέσινγκ.

Ανεβάζουν ρυθμούς με ατομικό Φερνάντες και Μοχαμάντι, προφυλάχθηκε ο Μουκουντί

Εκτός από τους Φερνάντες και Μοχαμάντι που έκαναν ατομικό, στο γυμναστήριο έμεινε ο Μουκουντί για αποφόρτιση λόγω της κάκωσης στο δάχτυλο που είχε υποστεί προ εβδομάδων, ενώ ο Βίντα που ξεκίνησε και αυτός με γυμναστήριο για λόγους διαχείρισης, μπήκε στη συνέχεια και έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Φερνάντες αναμένεται να μπει ως τα τέλη της εβδομάδας ή αρχές της επόμενης κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το ματς με τον Ατρόμητο αλλά θα προλάβει μάλλον τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μοχαμάντι σε δέκα με 15 μέρες θα επιστρέψει και αυτός και ως τα τέλη Φλεβάρη θα υπολογίζεται κανονικά.

Σκέψεις Αλμέιδα σε άσκηση για επιστροφή στα προ Μουντιάλ

Ο Αλμέιδα έδωσε έμφαση στην ανάκτηση μπάλας και στην κυκλοφορία με... φουλ πρέσινγκ! Μάλιστα στην ίδια ομάδα ήταν οι Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο και Λιβάι κάτι που δείχνει και τις σκέψεις του "Πελάδο" ενόψει Ατρόμητου να επαναφέρει τον Πινέδα στον άξονα και τον Γκατσίνοβιτς στα αριστερά όπως συνέβαινε δηλαδή στην περίοδο πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Έπεσαν... κορμιά στο ένας εναντίον ενός

Στο τελευταίο σκέλος του προγράμματος ο Αλμέιδα δούλεψε το ένας εναντίον ενός με τελειώματα φάσεων, όπου... έπεσαν κορμιά σε όλα τα δίδυμα δείχνοντας το πάθος που υπάρχει στο κιτρινόμαυρο σύνολο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα