Άλκης Καμπανός: Ο καλλιτέχνης του πανό με τον Τίτορμο δημοσίευσε μία νέα δημιουργία στην μνήμη του

Άλκης Καμπανός: Ο καλλιτέχνης του πανό με τον Τίτορμο δημοσίευσε μία νέα δημιουργία στην μνήμη του

Newsroom
Άλκης Καμπανός: Ο καλλιτέχνης του πανό με τον Τίτορμο δημοσίευσε μία νέα δημιουργία στην μνήμη του
Η δομή «Εις το όνομα του Άλκη» δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης τη νέα δημιουργία του Χρήστου Παπανίκου, του δημιουργού του πανό με τον Τίτορμο, την ήμερα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία του Άλκη.

Ο κ. Χρήστος Παπανίκος φρόντισε να συγκινήσει ξανά με μία νέα δημιουργία του προς τιμήν του αδικοχαμένου οπαδού του Άρη την ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία του.

Αυτή τη φορά το έργο του απεικονίζει τον αναπαυόμενο Άρη, από το σήμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, να κρατάει στα χέρια του τον νεαρό, ο οποίος έχει δεμένο στα χέρια του ένα κιτρινόμαυρο κασκόλ και τρέχνουν αίματα από κείνον.

Το έργο δημοσίευσε με μία φωτογραφία η δομή «Εις το όνομα του Άλκη».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Έναν χρόνο ακριβώς μετά το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του Άλκη.

Ο κ. Χρήστος Παπανίκος, δημιουργός του πανό του Παναιτωλικού με τον Τίτορμο να κρατάει στην αγκαλιά του τον Άλκη, μας κάνει την τιμή και επιστρέφει με αυτή τη νέα συγκλονιστική δημιουργία του.

Δεν υπάρχουν περισσότερα λόγια για αναλύσεις...

Νιώστε τα συναισθήματα σας, μοιραστείτε τα με τους κοντινούς σας ανθρώπους και κάντε μια ευχή για τους γονείς του Άλκη να συνεχίσουν να είναι δυνατοί στη μάχη για δικαιοσύνη και μια προσευχή για τον Άλκη, που συνεχίζει να είναι μαζί μας, καθώς γίνεται Σύμβολο Αλλαγής...

Άλκη Ζωντανός για Πάντα Αρειανός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα