ΠΑΟΚ: Με «αιχμή του δόρατος» τον Ολιβέιρα κι όπου του βγει…

ΠΑΟΚ: Με «αιχμή του δόρατος» τον Ολιβέιρα κι όπου του βγει…

ΠΑΟΚ: Με «αιχμή του δόρατος» τον Ολιβέιρα κι όπου του βγει…

bet365

Αν ΠΑΟΚ δεν αποφασίσει να κινηθεί για ελεύθερο, που μάλλον δεν πρόκειται να το κάνει, τότε πίσω από τον Νέλσον Ολιβέιρα θα υπάρχει μόνο ο Μπράντον Τόμας και ο 17χρονος Στέφανος Τζίμας.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κάνει το… μπαμ στο 90’ της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον δανεισμό του Φεντερίκο Μπονατσόλι από τη Σαλερνιτάνα, ωστόσο ο Ιταλός επιθετικός δεν πείστηκε ποτέ ώστε να έρθει και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 25χρονος φορ προτίμησε να μείνει στην Ιταλία παρότι γνωρίζει ότι η ομάδα του Σαλέρνο ποντάρει πολλά περισσότερα στο δίδυμο Ντία και Πιάτεκ, αφήνοντας εκείνον ως τρίτη επιλογή, θεωρώντας ότι το καλοκαίρι μπορεί να έχει καλύτερες επιλογές ως παίκτης της Serie A αν και εφόσον αποφασιστεί η πώλησή του.

Οι «ασπρόμαυροι» κατόρθωσαν το προηγούμενο διάστημα να βρουν σημείο επαφής με την Σαλερνιτάνα και τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, για τον δανεισμό του Μπονατσόλι, σε μια κίνηση της τελευταίας στιγμής με συνολικό κόστος κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όπως προκύπτει ο ΠΑΟΚ είχε στο τραπέζι μόνο την υπόθεση του Ιταλού σέντερ φορ, ενώ διοίκηση και τεχνική ηγεία δεν θέλησαν να βάλουν το κλαμπ στη λογική να πάρουν κάποιον παίκτη στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, απλά για να τον πάρουν.

ΠΑΟΚ-Νέλσον Ολιβέιρα

Έτσι η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για την απόκτηση ενός επιθετικού ως εναλλακτική λύση πίσω από τον Νέλσον Ολιβέιρα (23 συμ., 9 γκολ, 2 ασίστ) δεν υλοποιήθηκε ποτέ, παρότι οι άνθρωποι της ομάδας το πάλεψαν τις τελευταίως ώρες της μεταγραφικής περιόδου και έτσι η ομάδα θα πορευτεί με βασικό σέντερ φορ τον 31χρονο Πορτογάλο, που την Κυριακή (5/2) απέναντι στον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί για τέταρτο σερί παιχνίδι σε διάστημα 14 ημερών.

Ο Μπράντον Τόμας παραμένει τιμωρημένος και είναι η επόμενη λύση, όσο προχωράμε μέσα στη σεζόν με τα πολλά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ φυσικά υπάρχει και ο νεαρός Στέφανος Τζίμας, που είναι ένα μεγάλο ταλέντο και στα 17 του έχει αρχίσει να απασχολεί πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ, αλλά εδώ που έχει φτάσει η μάχη στο πρωτάθλημα πόσο εύκολο είναι να πάρει πολλές ευκαιρίες και σεβαστό χρόνο συμμετοχής;

Η μεταγραφική αυλαία έπεσε για τον «Δικέφαλο του Βορρά» με δυο κινήσεις, αυτές των Τάισον και Κεντζιόρα. Υπάρχει και μια τρίτη κίνηση, αυτή του Κανίς που αποκτήθηκε από τον Πανσερραϊκό, αλλά παραμένει στην ομάδα των Σερρών και θα μας απασχολήσει από το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΠΑΟΚ-Τόμας Κεντζιόρα

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός απέναντι στον Λεβαδειακό ξεκίνησε βασικός και με την συνολική απόδοσή του έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στο «ροτέισον» του Λουτσέσκου, αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του και είναι μια σημαντική προσθήκη στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Πολωνός μπακ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει σήμερα (1/2) την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Με δεδομένες τις απουσίες των Βιεϊρίνια και Λύρατζη δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi, PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα