Μπούτουτσι: Ένα deal με τη σφραγίδα του επί σειρά ετών ατζέντη του Ομάρ Ελαμπντελαουί (vid)

Μπούτουτσι: Ένα deal με τη σφραγίδα του επί σειρά ετών ατζέντη του Ομάρ Ελαμπντελαουί (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μπούτουτσι: Ένα deal με τη σφραγίδα του επί σειρά ετών ατζέντη του Ομάρ Ελαμπντελαουί (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός βρήκε μία καλή για αυτόν μεταγραφική ευκαιρία κλείνοντας τον Μπούτουτσι των δύο διαφορετικών εθνικοτήτων χάρις και στον πρώην μάνατζερ του άλλοτε αρχηγού του, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Εκεί που πήγαινε για έναν εξτρέμ του βγήκαν τελικά δύο. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό που δεν αρκέστηκε στον δανεισμό του Σέρτζι Κανός από τη Μπρέντφορντ (με τον Ισπανό να προορίζεται βασικός στα πλάνα του Μίτσελ) αλλά έκλεισε και τον διεθνή Κοσοβάρο - γεννημένο στο Σεντ Τρούιντεν του Βελγίου - αλλά και κάτοχο νορβηγικού διαβατηρίου, Ζούμερ Μπούτουτσι. Ο Μπούτουτσι εκτός από το γεγονός ότι... ταλαιπώρησε τον ελληνικό Τύπο με το όνομά του καθώς αρχικά γραφόταν ως Ζιμέρ Μπιτίκι έχει και μία άλλη πτυχή στην ιστορία του. Τη μανατζερική πλευρά με έντονο ερυθρόλευκο παρελθόν.

Οι τουρκικές πηγές αναφέρουν πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκλεισε με ένα κόστος της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ για τον Ολυμπιακό σε μία συζήτηση που ουσιαστικά ξεκίνησε από τον επικείμενο δανεισμό του Μπουχαλάκη στην Κόνιασπορ, όπου ήταν ο Μπούτουτσι. Ποιόν έχει όμως μάνατζερ ο διεθνής παίκτης;

Πρόκειται για τον Τζιμ Σολμπάκεν, τον Νορβηγό ισχυρό ατζέντη με σειρά ετών παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα αλλά και άλλοτε μάνατζερ του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μάνατζερ ήταν εκείνος που είχε φέρει τον Ομάρ στον Ολυμπιακό και υπήρξε εκπρόσωπός του για χρόνια. Και ο Σολμπάκεν είναι αυτός που τώρα έβαλε τη... μανατζερική σφραγίδα σε αυτό το deal.

Έναν Ομάρ που έκανε καριέρα στην Ελλάδα, πήρε τίτλους και έζησε σημαντικές στιγμές και είχε στον Ολυμπιακό 170 αγώνες με 11 γκολ και 16 ασίστ. Και μπορεί ο Ομάρ να εκπροσωπείται από άλλο μανατζερικό γραφείο όμως το σίγουρο είναι πως ο 26χρονος Μπούτουτσι θα ήθελε να βαδίσει στα... χνάρια του στον Ολυμπιακό και να προσφέρει ανάλογα. Ένας Ζούμερ Μπούτουτσι που είχε κοστίσει στη Κόνιασπορ μόλις 100.000 ευρώ από τη Βίκινγκ για να κάνει 83 συμμετοχές με τη φανέλα της με 11 γκολ και 15 ασίστ (το 2021-22 ήταν η τοπ σεζόν του με 39 ματς και 8 γκολ και 7 ασίστ).

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του Ολυμπιακού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα