Κοινό μήνυμα ΑΣ, ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης: «Δικαιοσύνη για τον Άλκη»

Κοινό μήνυμα ΑΣ, ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης: «Δικαιοσύνη για τον Άλκη»

Newsroom
Κοινό μήνυμα ΑΣ, ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης: «Δικαιοσύνη για τον Άλκη»

bet365

Με κοινό μήνυμά στους λογαριασμούς τους στα social media ΑΣ, ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης ζήτησαν δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Στις 00:20 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού και με μήνυμά τους στους λογαριασμούς τους στα social media οι θεσμικοί φορείς του Άρη απαίτησαν το αυτονόητο. «Δικαιοσύνη για τον Άλκη». Δικαιοσύνη για ένα παιδί 19 ετών που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Έναν χρόνο μετά τη δολοφονία, η ελληνική κοινωνία ζητάει το ίδιο πράγμα. Την απόδοση δικαιοσύνης στους δολοφόνους, την πάταξη της οπαδικής βίας την κανονικότητα που δυστυχώς λείπει από τη χώρα μας. Αυτό ζήτημα στο κοινό μήνυμά τους οι ΑΣ, ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης.

ανάρτηση Αρη για Άλκη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα