Ντάντας: «Απολαμβάνω κάθε στιγμή μου στον ΠΑΟΚ»

Ντάντας: «Απολαμβάνω κάθε στιγμή μου στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
 Ντάντας: «Απολαμβάνω κάθε στιγμή μου στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ντάντας μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και σχολίασε πως όλοι στην ομάδα του λένε να «κυνηγάει» το γκολ.

Δίχτυα στο 3-2 του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού βρήκε ο Ντάντας και ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στη NOVA τόσο για το ματς όσο και για τον ίδιο και την παρουσία του στην Τούμπα. «Οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου, μου λένε να κυνηγάω περισσότερο το γκολ, έτσι έγινε και σήμερα πάτησα περισσότερο περιοχή και κατάφερα να σκοράρω δύο γκολ. Είμαι δεξιοπόδαρος, αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) έτυχε να σκοράρω και με το αριστερό, είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη αυτό», σχολίασε μεταξύ άλλων. Και μετά είπε πως «δεν έχω κάποια προτίμηση στη θέση, εμείς θέλουμε να αποδίδουμε καλά βάσει του πλάνου του προπονητή, προσπαθώ να ανταποκριθώ όπου μου ζητηθεί, θέλω να προσφέρω συνεχώς στην ομάδα, σήμερα (σ.σ. χθες) πήγαν όλα καλά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς είπε ότι «ήταν λίγο περίεργο το παιχνίδι, δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα πέναλτι που δεν ήταν, κάπου εκεί χάσαμε λίγο τον έλεγχο, παρόλα αυτά καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό».

Κλείνοντας μίλησε και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. «Δεν μπορείς να παίξεις σε αυτόν τον σύλλογο αν δεν έχεις πάθος. Εχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τον Τάισον, για αυτό πανηγυρίσαμε μαζί. Οπως έχω πει από την πρώτη στιγμή, απολαμβάνω πολύ την πόλη, την ομάδα, με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μέλλον ότι είναι να φέρει θα το φέρει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι απολαμβάνω την κάθε στιγμή στον ΠΑΟΚ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα