Ξέσπασε ο Λουτσέσκου: «Να πούμε ''φτάνει'', δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα ή κύπελλο;»

Ξέσπασε ο Λουτσέσκου: «Να πούμε ''φτάνει'', δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα ή κύπελλο;»

Newsroom
Ξέσπασε ο Λουτσέσκου: «Να πούμε ''φτάνει'', δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα ή κύπελλο;»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα με τον Λεβαδειακό και για το VAR.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 του Λεβαδειακού για την 20η αγωνιστική της Superleague και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε σε δηλώσεις του μετά το ματς.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα, στο VAR αλλά και στις ομάδες της Αθήνας.

«Όταν υπάρχουν αυτές οι αποφάσεις είναι φυσιολογικό να χάνεις το μυαλό σου. Αυτό συμβαίνει με μας, όχι με τις ομάδες τις Αθήνας. Πείτε μου ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Σε εμάς το VAR κάλεσε τον διαιτητή για να διορθώσει την απόφαση και παρόλα αυτά δόθηκε. Να πούμε ''φτάνει'', να παιχθεί το ποδόσφαιρο με τον τρόπο που πρέπει».

Στη συνέχεια είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί μετά από τη φάση του πέναλτι, ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε το δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε διαφορετική εικόνα όμως εκεί που στεκόμαστε είναι οι διαιτητικές αποφάσεις.

Δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα ή τελικός; Είπαμε ότι δεν παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο τη δεδομένη στιγμή, προσπαθούμε να βελτιωθούμε αλλά πρέπει να υπάρξει μία διαφορετική μεταχείριση».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα