Κανός: Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις, έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Κανός: Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις, έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Κανός: Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις, έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Σέρχι Κανός στον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να αναμένεται λογικά και εντός της ημέρας στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός ενισχύει τη μεσοεπιθετική του γραμμή με τον 26χρονο Σέρχι Κανός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός, αναμένεται λογικά εντός της ημέρας στην Ελλάδα ώστε να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και εν συνεχεία να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αξίζει να τονίσουμε πάντως, πως μέχρι κι αυτήν την ώρα, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχουν ολοκληρωθεί καθώς πρόκειται για μεταγραφή. Ωστόσο, έχουν μπει στην τελική ευθεία και το deal αναμένεται να επισφραγιστεί από ώρα σε ώρα. Μόλις συμβεί αυτό τότε ο παίκτης θα μπει στο αεροπλάνο και θα προσγειωθεί στην Αθήνα.

Το βιογραφικό του

Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1997 στο Νούλες, μια μικρή πόλη της Βαλένθια, ο Κανός ενσωματώθηκε στη Μασία σε ηλικία 13 ετών και στα 16 του μετακόμισε στην Ακαδημία της Λίβερπουλ. Η ποδοσφαιρική του ωρίμανση στους Reds είχε ως αποτέλεσμα να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αγγλία και να αρχίσει στο Νησί την επαγγελματική του καριέρα. Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το πραγματοποίησε σε ηλικία 19 ετών υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, σε ένα Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ τον Μάιο του 2016.

Αυτή ήταν και η μοναδική του συμμετοχή με τους Κόκκινους πριν δοθεί δανεικός στην Μπρέντφορντ, στην οποία υπέγραψε με κανονική μεταγραφή το 2017 έπειτα από μια χρονιά στη Νόριτς. Τα τελευταία έξι χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο μέλος των Μελισσών και συνέβαλε τα μέγιστα στην αναρρίχησή τους μέχρι την Premier League το 2021. Συνολικά μετρά 249 συμμετοχές με 36 γκολ και 33 ασίστ. Παράλληλα υπήρξε και διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Ισπανίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα