Λαμία: Με Ασκόφσκι αλλά χωρίς Αντέτζο και Γκοράνοφ κόντρα στον Ιωνικό

Νότης Χάλαρης
Λαμία: Με Ασκόφσκι αλλά χωρίς Αντέτζο και Γκοράνοφ κόντρα στον Ιωνικό

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης έκανε γνωστή την αποστολή που θα έχει μαζί του κόντρα στον Ιωνικό.

Λαμία και Ιωνικός δίνουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με φόντο την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Σάββας Παντελίδης έκανε γνωστή την αποστολή που θα έχει μαζί του, με τον Στέφαν Ασκόφσκι να βρίσκεται ανάμεσα στους εκλεκτούς μετά την εμφάνιση που έκανε κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Από την άλλη εκτός έμεινε ο Αντέτζο και ο Γκοράνοφ.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Γκαραβέλη, Σαράνοφ, Σαραμαντά, Τζανετόπουλο, Τζανδάρη, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Κορνέζο, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλη, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλο, Μανούσο, Ντε Βινσέντι, Βέργο και Ρόμανιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα