Η κεντρική διαχείριση, η συνεδρίαση της Λίγκας και οι Μπέος, Μαρινάκης

Η κεντρική διαχείριση, η συνεδρίαση της Λίγκας και οι Μπέος, Μαρινάκης

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ, στο ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης δεν υπήρξε πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ούτε τέθηκε προς ψήφιση, ούτε προς έγκριση για να εξουσιοδοτηθεί για κάτι τέτοιο.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Όπως προκύπτει από πληροφορίες του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ, όταν ο Αχιλλέας Μπέος ξεκίνησε να μιλάει για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης στο χθεσινό Δ.Σ. της Super League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντέδρασε λέγοντας: «Μη περιμένετε τίποτα από μένα, ούτε θα ασχοληθώ, όσο υπάρχει αυτό το καθεστώς και έχω Μάνταλο και Μπένετ να μου ορίζουν διαιτητές και να με σφάζουν».

Στη συνέχεια, ωστόσο, και σύμφωνα πάντα με τις σχετικές πληροφορίες, ο πρόεδρος της Λίγκας ανέφερε στο Δ.Σ. περί εξουσιοδότησης προκειμένου να πάει να μιλήσει στα κανάλια για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης. Όμως κάτι τέτοιο έμεινε στον «αέρα» και δεν έκλεισε ποτέ. Ούτε τέθηκε προς ψήφιση, ούτε προς έγκριση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μαρινάκης από την πλευρά του εξέφρασε την άποψη ότι αν προχωρήσει το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης, ο Ολυμπιακός θα μπει αργότερα και συγκεκριμένα όταν λήξει το συμβόλαιο που έχει με την Cosmote, το οποίο έχει διάρκεια τριών χρόνων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα