ΑΕΚ: «Πρόταση της Στουγκάρδης για Γκατσίνοβιτς, 8 εκατ. ζητά η ''Ένωση''» αναφέρει η mozzartsport

Newsroom
ΑΕΚ: «Πρόταση της Στουγκάρδης για Γκατσίνοβιτς, 8 εκατ. ζητά η ''Ένωση''» αναφέρει η mozzartsport

bet365

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mozzartsport», η Στουτγκάρδη έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Η εξαιρετική σεζόν που έκανε ο Σέρβος επιθετικός μέσος δεν έχει περάσει απαρατήρητη και η απουσία του λόγω του τραυματισμού που υπέστη στους κοιλιακούς δεν έχει επηρεάσει την πολύ καλή εικόνα που έχει δημιουργήσει στα «μάτια» πολλών ομάδων του εξωτερικού.

Μία απ' αυτές είναι η Στουτγκάρδη, η οποία μάλιστα φαίνεται να κατέθεσε προσφορά στην ΑΕΚ για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Οι «Σουηβοί» αναζητούν έναν παίκτη για την θέση «8» και θεωρούν πως ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα αποτελούσε μία εξαιρετική επιλογή.

Το θέμα είναι πως η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου δεν έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και είναι δύσκολο να κατορθώσει να πείσει την ΑΕΚ να πουλήσει έναν παίκτη-κλειδί για την φετινή της πορεία και για την προσπάθειά της να διεκδικήσει το φετινό νταμπλ. Η Στουτγκάρδη σκοπεύει να πάρει δανεικό τον Γκατσίνοβιτς για έξι μήνες και να βάλει μία οψιόν αγοράς.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν αρνητική. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η «Ένωση» θα αξίωνε το λιγότερο 8 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της.

Φέτος, ο Γκατσίνοβιτς έχει πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές με τους «κιτρινόμαυρους» έχοντας τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ σε περισσότερα από 1.000 αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα