Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Μαντσίνι: «Είναι δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις για να πω αντίο»

Newsroom
Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Μαντσίνι: «Είναι δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις για να πω αντίο»

bet365

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι - που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό - αποχαιρέτησε τον Άρη με ένα άκρως συγκινητικό ποστάρισμα.

Ειδικότερα ο Μαντσίνι, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός που έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό, ανέφερε για τον Άρη στο Instagram του:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, είναι λίγο δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις για να πω αντίο. Μέσα από το βίντεο αυτό απλά μεταφέρω αυτές τις εικόνες αγάπης προς τον Άρη και τον κόσμο του. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για μένα. Θέλω από καρδιάς και από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους ανθρώπους της ομάδας και όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στην ΠΑΕ.

Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον πρόεδρο της ομάδας, κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, που αγκάλιασε την αγωνία μου και δέχθηκε απολυτά την επιθυμία μου για το επόμενο μου βήμα. Θα τον ευχαριστώ για πάντα. Θα του είμαι πάντα ευγνώμων.

Υ.Γ. Η απόφαση της μη συμμέτοχης μου στο παιχνίδι (εννοεί με τον Ολυμπιακό) ήταν αποτέλεσμα και απόρροια σκέψης και συζήτησης με τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας και είχε να κάνει με το επίπεδο συγκέντρωσής μου καθώς ήμουν παίκτης υπό μεταγραφή. Ντάνιελ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα