ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χερόνιμο Μπορταγκαράι

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χερόνιμο Μπορταγκαράι

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χερόνιμο Μπορταγκαράι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφτασε σε συμφωνία με τον 22χρονο Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό πριν μερικές μέρες κι ήρθε στην χώρα μας την περασμένη εβδομάδα για να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Αυτό έγινε σήμερα κι έτσι οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χερόνιμο Μπορταγκαράι για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον Χερόνιμο Μπoρταγκαράι. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 2000 στο Σάλτο και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μοντεβιδέο Γουόντερερς για να κάνει το βήμα στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 19 ετών.

Το καλοκαίρι του 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στην Βίγια Εσπανιόλα την φανέλα της οποίας φόρεσε για 22 παιχνίδια πριν αποχωρήσει τον Ιανουάριο του 2022 για την Ντανούμπιο. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 34 συμμετοχές παίζοντας για περισσότερα από 2.700 αγωνιστικά λεπτά αντικρίζοντας μόλις τρεις κίτρινες κάρτες. Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη φανέλα νούμερο 25.

Η οικογένεια του Π.Α.Σ. Γιάννινα τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr το νέο απόκτημα της ομάδας ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα μου και για το γεγονός πως θα αγωνιστώ στον Π.Α.Σ. Γιάννινα. Περιμένω πως και πως την ώρα που θα μπω στο γήπεδο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. VAMOS PAS!»

Link: http://pasgiannina.gr/transfer/welcome-bortagaray/»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα