Παναθηναϊκός: Η βαρύτερη ήττα του Γιοβάνοβιτς στο 68ο παιχνίδι του, πέμπτη από τον ΠΑΟΚ!

Γιάννης Σερέτης
Παναθηναϊκός: Η βαρύτερη ήττα του Γιοβάνοβιτς στο 68ο παιχνίδι του, πέμπτη από τον ΠΑΟΚ!

bet365

Για πρώτη φορά στη θητεία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού οι Πράσινοι ηττήθηκαν με διαφορά μεγαλύτερη των δύο γκολ και η σημερινή αποτυχία εναντίον του ΠΑΟΚ είναι η πιο «βαριά» στη θητεία του Σέρβου τεχνικού στο Τριφύλλι.

Στο 68ο παιχνίδι του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπέστη την 15η και βαρύτερη ήττα του, που είναι η σημερινή με 3-0 εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ! Μάλιστα ο Δικέφαλος του Βορρά είναι η ομάδα που έχει νικήσει περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα το Τριφύλλι επί Γιοβάνοβιτς. Συνολικά πέντε: τρεις πέρυσι (δύο στη regular season, μία στα play offs) και δύο εφέτος (πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Είναι επίσης η μοναδική επί Γιοβάνοβιτς που νίκησε δύο φορές τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο! Βέβαια, στην πιο σημαντική αναμέτρηση των δυο ομάδων τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ο Σέρβος προπονητής εκείνος που πανηγύρισε, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό του ΟΑΚΑ, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Αϊτόρ.

Μέχρι σήμερα οι βαρύτερες ήττες του Τριφυλλιού επί Γιοβάνοβιτς ήταν με 3-1: πάλι από τον ΠΑΟΚ πέρυσι στη Λεωφόρο και από το Βόλο με 3-1 στο «Πανθεσσαλικό», στο οποίο οι Πράσινοι είχαν αγωνιστεί στο β' μέρος με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φακούντο Σάντσες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα