ΑΕΚ: Η ενδεκάδα για το ματς με τον Ιωνικό

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα για το ματς με τον Ιωνικό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η ενδεκάδα για το ματς με τον Ιωνικό

bet365

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το ματς με τον Ιωνικό λόγω ενοχλήσεων. Ο Φαν Βέερτ ξεκινάει με τον Αραούχο στην επίθεση της Ένωσης.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στη Νίκαια, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει τελικά στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων. Για την ακρίβεια ο 25χρονος φορ είχε από το Σάββατο τις συγκεκριμένες ενοχλήσεις και κρίθηκε σκοπιμότερο να μην παρθεί ρίσκο με τη συμμετοχή του.

Έτσι μαζί με τον Αραούχο στην επίθεση ξεκινάει ο Φαν Βέερτ. Στην εστία είναι ο Αθανασιάδης, οι Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα και Ρότα συνθέτουν την τετράδα της άμυνας, οι Σιμάνσκι και Γιόνσον ξεκινάνε στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Πινέδα στα αριστερά και τον Άμραμπατ στα δεξιά.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Τσούμπερ, Φερνάντες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα