Τουρκία: Οι Γούτας και Χαρίσης νίκησαν τον Κίτσιου, παρά την ασίστ του τελευταίου (vid)

Σωτήρης Μυκονίου
Τουρκία: Οι Γούτας και Χαρίσης νίκησαν τον Κίτσιου, παρά την ασίστ του τελευταίου (vid)

bet365

Η Σίβασπορ των Γούτα και Χαρίση πέρασε από την έδρα της Γκαζιαντέπ του Κίτσιου, που έδωσε την ασίστ στο μοναδικό γκολ της ομάδας του στο παιχνίδι.

Η Σίβασπορ πήρε σημαντική με 2-1 στην έδρα της Γκαζιαντέπ και επανήλθε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα των Γούτα και Χαρίση, που ξεκίνησαν αμφότεροι βασικοί, προηγήθηκε με το γκολ του Γιαταμπαρέ στο 17ο λεπτό από ασίστ του Οκουμούς ενώ τα τέρματά της διπλασίασε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Οσμάνπασα στο 48ο λεπτό από ασίστ του Γκραντέλ.

Η Γκαζιαντέπ κατόρθωσε να μειώσει με τον Εσκιχελάκ στο 60ο λεπτό μετά από ασίστ του Στέλιου Κίτσιου, που επίσης αγωνίστηκε βασικός (αντικαταστάθηκε στο 88ο λεπτό από τον Σογιάλπ), κι έφτιαξε μία φάση με εξαιρετικές προϋποθέσεις για τον συμπαίκτη του, ο οποίος δεν λάθεψε.

Όμως, οι γηπέδουχοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, οδηγούμενοι στην ήττα και μένοντας ουσιαστικά με... άδεια χέρια από το εντός έδρας αυτό παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα