ΟΦΗ: Σενάριο για επιστροφή του Λουίζ Φελίπε

ΟΦΗ: Σενάριο για επιστροφή του Λουίζ Φελίπε

Νότης Χάλαρης
ΟΦΗ: Σενάριο για επιστροφή του Λουίζ Φελίπε

bet365

Το όνομα του Λουίζ Φελίπε έπεσε στο... τραπέζι για τον ΟΦΗ μετά από δημοσιεύματα των Πορτογάλων.

Ο Λουίζ Φελίπε ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που εντυπωσίασε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, όταν αποκτήθηκε ως δανεικός από την Σπορτίνγκ Λισσαβόνας και σε 13 ματς, πέτυχε οκτώ γκολ.

Ωστόσο μόλις έληξε ο δανεισμός του, ο ίδιος επέστρεψε στην Πορτογάλια και φέτος έπαιξε για έξι μήνες ως δανεικό στην Τόκιο της Ιαπωνίας, όπου είχε δύο τέρματα σε 12 ματς.

Μετά την επαναφορά του στον πορτογαλικό σύλλογο, ο ίδιος ψάχνει να ολοκληρώσει αλλού τη χρονιά και η «A Bola» αναφέρθηκε στην περίπτωση της επιστροφής του στον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα τονίζει πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο 29χρονος φορ να επιστρέψει στην ομάδα της Κρήτης αφού στην προηγούμενη θητεία του, οι αριθμοί ήταν αρκετά καλοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα