Στα Γιάννενα ο Μπορταγκαράι για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στον ΠΑΣ

Φώτης Καρακούσης
Στα Γιάννενα ο Μπορταγκαράι για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στον ΠΑΣ

bet365

Στην τελική ευθεία μπήκε η απόκτηση του Χερόνιμο Μπορταγκαράι από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον 22χρονο Ουρουγουανό στόπερ να βρίσκεται στην πόλη της Ηπείρου προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν την τελευταία τους μεταγραφική κίνηση (εκτός εξαιρετικού απροόπτου) βρίσκονται στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως σας είχαμε γράψει ο εκλεκτός για την θέση του στόπερ ήταν ο Χερόνιμο Μπορταγκαράι. Ο 22χρονος Ουρουγουανός στόπερ βρίσκεται στην πόλη της Ηπείρου, πέρασε ήδη από κάποιες ιατρικές εξετάσεις οι οποίες θα συνεχιστούν και στην συνέχεια θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν ο νεαρός κεντρικός αμυντικός να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, καθώς έχει δηλωθεί να απουσιάζει λόγω καρτών ο Εραμούσπε και από την στιγμή που έχει αποχωρήσει ο Μπαγκαλιάνης ο Θανάσης Στάικος χρειαζόταν έναν παίκτη για την θέση αυτή.

Με την απόκτηση του Μπορταγκαράι ολοκληρώνονται όπως αναφέραμε οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός φυσικά αν υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση που θα αξίζει να γίνει ακόμα μία μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα