Με Ντουάρτε στην αποστολή για το ματς με ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναιτωλικός

Newsroom
Με Ντουάρτε στην αποστολή για το ματς με ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναιτωλικός

bet365

Με τον Φρεντερίκο Ντουάρτε που κατάφερε να ξεπεράσει πιο νωρίς το πρόβλημα τραυματισμού του, θα υποδεχθεί ο Παναιτωλικός τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Νταγκό και Αποστολάκης.

Ο Παναιτωλικός δίνει την Παρασκευή (20:30) ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, υποδεχόμενος στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για την μεγάλη αυτή αναμέτρηση ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στην αποστολή των «καναρινιών» τον Φρεντερίκο Ντουάρτε.

Ο Πορτογάλος μέσος είχε υποστεί στις 6 Νοεμβρίου κάταγμα κλείδας, ωστόσο κατάφερε να επιστρέψει πιο νωρίς και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Στον αντίποδα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Νταγκό, Αποστολάκης και Μπακάκης. Αναλυτικά την αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούν οι: Ανέστης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας.

Παναιτωλικός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα